HELPCENTER

In dit artikel:

  1. Voordeel van social media

  2. Hoe voeg ik social media toe

 
 

Voordeel van social media

In deze handleiding gaan we het hebben over het voordeel van social media en hoe wij dit kunnen toevoegen aan de site.

Social media gebruik is de afgelopen jaren erg gestegen, bijna iedereen is hier wel op te vinden. Voorbeelden van Social media zijn Facebook, Twitter, LinkedIn en ga maar door. Dit kan voor u ook een manier zijn om veel bezoekers naar uw website te trekken.

Via social media kan u op goedkope wijze uw klanten informeren over uw producten en acties. Buiten dat u uw producten en acties kunt promoten via deze kanalen, is het ook een plek waar mensen hun reacties kunnen plaatsen. Dit soort reacties kunnen u maken of breken, houd hier rekening mee wanneer u een eventuele klacht oppakt. Natuurlijk zullen er ook goede reacties zijn waardoor dit erg goed zal zijn voor de branding van het bedrijf!

Hoe voeg ik social media toe

Social media kunt u op verschillende manieren toevoegen aan uw site. De meest logische locatie hiervoor zijn in de header, footer en op de contact pagina.

Als u deze informatie op uw site wilt hebben. Stuur dan een e-mail naar service@webstijl.nl. Graag vernemen wij hierin welke social media kanalen u wilt toevoegen aan uw website, waar u deze geplaatst wilt hebben en op welke manier (button, naam etc).

Let wel op. Webstijl maakt geen social media profielen voor u aan. Dit moet u zelf doen en bij houden.