HELPCENTER

In dit artikel:

  1. Wat is eenwebsite APK?

 
 

Wat is een website APK?

Bij Webstijl willen we graag dat uw website scoort, mooi is en goed functioneert. Maar ook een website heeft onderhoud nodig. Daarom heeft Webstijl voor de websites van haar leden de Website APK bedacht.

U als lid profiteert van de website APK, waarbij we kosteloos voor u aan de slag gaan.

Wat houdt de “Website APK” in?

Eens in de zoveel tijd moet uw auto naar de garage voor de APK. Wanneer de APK en onderhoudsbeurt is uitgevoerd bent u weer verzekerd van een veilig en goed onderhouden auto. U heeft hierbij een goed gevoel, omdat u weer veilig de weg op kunt. Echter lopen de kosten van zo’n APK meestal erg op.

Ook een website heeft eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Webstijl heeft daarom de ‘’Website APK” bedacht.  Tijdens de Website APK voeren we kosteloos een controle voor uw website uit. Hierbij kijken we naar een flink aantal belangrijke punten en controleren we waar onderhoud nodig is.

De website APK is uitgevoerd, wat nu?

U krijgt na het uitvoeren van de Website APK een keurig rapport waarop staat wat we hebben gecontroleerd en wat we voor u hebben uitgevoerd. En daarnaast geven wij u een veilig gevoel; uw website voldoet weer aan de hoge kwaliteitseisen die Webstijl aan een website stelt!

Wat moet ik nu precies doen om de Website APK uit te laten voeren?

Webstijl voert uit en ontzorgt. U hoeft hier niets voor te doen. 
U kunt hier een website APK aanvragen.