HELPCENTER

In dit artikel:

  1. Producttypes
  2. Algemeen
  3. Belastingen
  4. Voorraad
  5. Verzending
  6. Gerelateerde producten
  7. Eigenschappen
  8. Geavanceerd
 

Met productgegevens kunt u uw producten verfijnen. Hier geeft u onder andere aan wat de  verkoopprijs is, hoeveel voorraad u heeft en welke eigenschappen het product kent.

 

Producttypes

Er zijn diverse producttypes beschikbaar om uw product te verfijnen. U heeft keuze uit de volgende opties: Simpel product, gegroepeerd product, extern product, variabel product.

Tevens kunt u instellen of het product virtueel is (alleen online te bekijken) of gedownload kan worden (voor bijvoorbeeld e-books).

 

Algemeen

Onder het tabblad “Algemeen” vult u de algemene gegevens in van uw product. Dit zijn bijvoorbeeld uw artikelnummer (SKU), normale prijs en/of promotieprijs, het gewicht en de afmetingen (lengte, breedte, hoogte).

U kunt de promotieprijs optie gebruiken om een actie aan te bieden. In de webwinkel komt dan een “promo” knop bij het product te staan, zodat de klant weet dat het product in de aanbieding is.

 

Belastingen

Het kan zijn dat u voor een product een aparte BTW tarief heeft. Door op het tabblad “Belastingen” te klikken, kunt u het BTW-tarief van het product aanduidden.

Webstijl stelt standaard een BTW hoog- (21%) en laagtarief (6%) voor u in.

 

Voorraad

U kunt uw eigen voorraad beheren van ieder product. Dit vind u terug onder het tabblad “Voorraad” bij uw product. U kunt hier naast de status aangeven en de hoeveelheid voorraad, ook aangeven of back-orders toegestaan zijn bij het product.

 

Verzending

U kunt een verzendklasse aangeven bij een product onder “Verzending”. Dit gebruikt u om de juiste transporteur aan te wijzen voor het product.

 

Gerelateerde producten

U kunt uw Cross Sells en Up Sells mogelijkheden uitbreiden met gerelateerde producten, onder het tabblad “Gerelateerde producten”. Hier kunt u zelf de producten toevoegen.

 

Eigenschappen

Afhankelijk of u eigenschappen heeft aangemaakt voor uw producten, kunt u onder het tabblad “Eigenschappen” nieuwe eigenschappen koppelen aan het product. 

Om product eigenschappen toe te voegen, kunt u ook eens onze “Webstijl CMS - Product eigenschappen toevoegen” handleiding volgen.

 

Geavanceerd

Onder het tabblad “Geavanceerd” kunt u specifieke instellingen voor het product instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een opmerking plaatsen voor bij een bestelling of het review optie uitschakelen.