1. Email instellen - mobiel Android

Email instellen - mobiel Android

In deze handleiding doorlopen we stap voor stap hoe u uw mail instelt op uw mobiele telefoon (Android).

In deze handleiding nemen we het e-mail adres info@webstijldemo.nl van de site www.webstijldemo.nl als voorbeeld.

Open uw mail applicatie.

Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in die u gekregen heeft van Webstijl. Klik vervolgens op Manual setup.

Klik op POP3.

Vul hier de gegevens in die u gekregen heeft van Webstijl en klik op volgende/next.

Vul hier de gegevens in die u gekregen heeft van Webstijl. Verander de poort/port van de uitgaande mail naar 25 en klik vervolgens op volgende/next.

Stel dit naar uw voorkeur in en klik op volgende/next.

Stel een account naam en een weergave naam in en klik op volgende/next.

Gefeliciteerd! Uw e-mailaccount is toegevoegd.