1. Wachtwoord te vaak fout ingevuld

Wachtwoord te vaak fout ingevuld

Wanneer u uw wachtwoord te vaak foutief heeft ingevuld wordt u automatisch tijdelijk geblokkeerd. Dit gebeurt in verband met verschillen veiligheidsredenen. Wanneer u weer in het CMS wilt inloggen kunt u twee dingen doen
- U wacht 30 minuten, de blokkering wordt dan opgeheven en u kunt weer inloggen.
- U stuurt een e-mail naar service@webstijl.nl met hierin vermeldt uw e-mail en ip-adres. Op deze manier kan de service-afdeling u opnieuw toegang verstrekken.