1. Betalingen

Betalingen

Mocht het voorkomen dat er betalingsproblemen zijn, kan dit te maken met de betaalsystemen zoals IDeal, Multisafepay of Buckaroo. Het kan zijn dat de plugin niet op tijd is ge-up-date naar de laatste waar Wordpress gebruik van maakt.

Wanneer er dan toch betalingsproblemen zijn kunt u twee dingen doen:
- U dient een service verzoek in.
- U stuurt een e-mail naar service@webstijl.nl met hierin een duidelijke omschrijven van het probleem. Denk hierbij aan bestellingen die automatisch geannuleerd worden of klanten die geen betaling kunnen afronden. Wanneer u dit heeft gedaan is het van belang om erbij te zetten om welke betalingen het gaan. Om het proces te versnellen raden wij u aan om uw inloggegevens van uw paymentprovider of bank mee te sturen.

Eventueel kunt u dit alles ook telefonisch doorgeven.