1. Heeft u een Wordpless plugin gevonden?

2. Toetsing door Webstijl

3. Planning en uitvoering

Heeft u een Wordpress plugin gevonden?

Heeft u een website via Webstijl? Dan is deze in veel gevallen gebaseerd op Wordpress. Wordpress is flink uitbreidbaar; er zijn wel duizenden plug-ins beschikbaar. Heeft u een plug-in gevonden die u wilt gebruiken op uw website? Dan kan Webstijl u daarbij helpen!

Toetsing door Webstijl

Zoals gezegd zijn er duizenden plug-ins beschikbaar. Sommige plug-ins worden actueel gehouden; iets wat erg belangrijk is in verband met veiligheid en betrouwbaarheid. U moet er niet aan denken dat Webstijl de plug-in voor u installeert en dat daarna uw website in zijn geheel niet meer werkt. Daarom zal Webstijl altijd eerst voor uw toesten of de plug-in goed wordt bijgehouden en wat de mogelijke consequenties zijn.

Planning en uitvoering

Bij gebleken geschiktheid zal Webstijl (afhankelijk van uw abonnement) een planning maken om de plug-in te installeren. Dit doen we in overleg met u. Na de uitvoering brengen wij u op de hoogte. Wilt u ook dat Webstijl de plug-in regelmatig voorziet van updates, zodat de werking hiervan gegarandeerd is? Overlegt u dit dan met 1 van onze professionals.