1. Een nieuwsbrief aanmaken

2. Foto's toevoegen

Een nieuwsbrief aanmaken

U kunt een nieuwsbrief aanmaken op uw website zodat u uw klanten op de hoogte kunt houden van de laatste veranderingen.

Volg de volgende stappen om een nieuwsbrief aan te maken:

1. Klik op "Dashboard" dit staat onder het kopje "Nieuwsbrief".

2. Klik daarna op de knop "Creëer nieuwe nieuwsbrief".

3. Hierna kunt u uit een aantal opties kiezen. Om de inhoud van de nieuwsbrief te bewerken klikt u op "Content".

Hier ziet u 4 kleine kopjes met daaronder een blok waar u tekst kunt toevoegen.

• E-mail titel: Hier kunt u de titel van uw nieuwsbrief invoeren

• E-mail content: Hier kunt u de inhoud van uw nieuwsbrief invoeren.
  • Branding HTML/text: Hier kunt u uw website naam / merk invoeren. Dit komt boven uw e-mail titel terecht.
  • Contact informatie: Hier kunt u contact informatie e.d. invoeren. Dit komt onderaan uw nieuwsbrief terecht.

Foto's toevoegen

U kunt d.m.v. de volgende stappen te gebruiken foto's toevoegen aan uw nieuwsbrief:

1. Klik onder het kopje "E-mail content" op de knop "Media toevoegen".

2. Hierna kunt u foto's kiezen uit de mediabibliotheek die op uw website staat of een foto uploaden vanaf uw computer.

U kunt d.m.v. de volgende stappen de kop afbeelding bovenaan uw nieuwsbrief en de achtergrond wijzigen:

1. Klik op het kopje "Afbeeldingen".

2. Daarna kunt u kiezen tussen kop afbeelding en de achtergrond.

3. Wanneer u een van de twee opties gekozen hebt klik dan op "Selecteer een bestand".

4. Hierna kunt u een afbeelding selecteren die op uw computer staat. Deze wordt dan automatisch aan de nieuwsbrief toegevoegd.

U heeft nu uw nieuwsbrief gemaakt.