1. Kortingsbonnen aanmaken

Kortingsbonnen aanmaken

Om kortingsbonnen aan te maken voert u de volgende stappen uit

1. Klik op "Kortingsbon toevoegen". Dit staat onder het kopje "Uw webwinkel" aan de zijkant van uw scherm.

2. Voer hierna een kortingsbon code in en eventueel nog een beschrijving.

3.  Onder het kopje "Instellingen" kunt u instellen of hoeveel korting de klant krijgt, of klanten deze code meerdere keren kunnen gebruiken etc.

4. Klik op de knop "Publiceren" aan de rechterkant van uw scherm. Nu zal de kortingsbon actief zijn.