1. Verzendkosten instellen

Verzendkosten instellen

Om verzendkosten in te stellen voert u de volgende stappen uit.

1. Klik op instellingen. Dit staat onder het kopje "Uw webwinkel" aan de zijkant van uw scherm.

2. Selecteer boven aan uw scherm "Producten".

3. Hier ziet u alle instellingen staan die betrekking hebben met de verzending.

4. Om een vast tarief in te stellen klikt u op "Vast tarief".

5. Hier kunt u bovenaan de optie inschakelen en eventueel kosten aan meegeven.

6. Wanneer u alle instellingen naar wens hebt ingevoerd drukt u onderaan op "Wijzigingen opslaan".

Uw verzendkosten zijn nu ingeschakeld.