1. Variatie toevoegen

Variatie toevoegen

In deze handleiding wordt omschreven hoe u een variatie bij een product instelt.

1. Bewerk een bestaand product of maak een nieuw product aan

2. Scrol daarna naar beneden totdat u dit vak tegen komt.

3. Daarna drukt u op het vlak waar "Simpel product" staat, hierna selecteert u "Variabel product".

4. Selecteer daarna het kopje "Eigenschappen". En selecteer een variatie. Als u niks kan kiezen betekend dit dat u eerst nog een product eigenschap moeten maken. Deze kunt u hier vinden.

5. Daarna selecteert u een term en klikt u links onder op het vakje "Gebruik voor variaties". U kunt meerdere termen selecteren.

Wanneer u dit gedaan heeft klikt u op "Eigenschappen opslaan".

6. Selecteer "Variaties" om deze toe te voegen aan een product.

7. Klik hierna op de knop "Koppel alle variaties". Hiermee koppelt u alle termen die u net bij eigenschappen heeft geselecteerd. Als u liever één term wilt selecteren kan dit onder het submenu / dropdown knop die naast "Standaarden" staat, daarna klikt u op "Variatie toevoegen".

8. U krijgt een melding wanneer u stap 7 gevolgd hebt. Druk op "Ok" zodat alle termen worden gekoppeld aan uw product.

9. Wanneer dit gebeurt is drukt u op "Ok". Al uw termen zijn toegevoegd aan uw product.

10. Vul nu de gegevens in die u graag wilt hebben.

11. Klik op "Bijwerken / Publiceren". Nu zullen al uw variaties zijn toegevoegd aan uw product.