1. Verschillende slideshows

2. Meteor slide

3. Slideshow shortcode

Verschillende slideshows

In deze handleiding wordt omschreven hoe u de slideshow op uw site kunt aanpassen.

Webstijl maakt gebruik van meerdere soorten slideshows. Dit komt omdat elke slideshow zijn eigen voordelen en nadelen heeft. Alleen de Meteor slideshow is ook voor u als klant aanpasbaar.

Wilt u uw slideshow aangepast hebben maar maakt uw site geen gebruik van meteor slideshow, dan kunt u een service verzoek indienen bij service@webstijl.nl. Geef hier aan welke foto's u veranderd wilt hebben en stuur foto's mee in de bijlage van juist formaat.

Meteor slide

U kunt zien of uw site gebruik maakt van Meteor slideshow wanneer het kopje slideshow op uw dashboard staat.Slideshow aanpassen

Klik op de afbeelding slideshow in uw dashboard.

Vervolgens klikt u op bewerken van de slide die uw wilt aanpassen.

Vervolgens klikt u op uitgelichte afbeelding verwijderen

Klik op  stel uitgelichte afbeelding in

Vervolgens kunt u kiezen of u een bestand wilt uploaden of een bestand uit de mediabibliotheek wilt kiezen.

Wanneer u een bestand geselecteerd heeft,

klikt u op stel uitgelichte afbeelding in

Vervolgens klikt u op bijwerken. Uw slide is nu bijgewerkt.

Slideshow shortcode

Om de Meteor slideshow toe te voegen wordt er een speciale shortcode gebruikt.
Deze code kan alleen worden toegevoegd in Webstijl contentblokken.Deze code is als volgt:

[meteor_slideshow slideshow="Naam van de slider"]

Bijvoorbeeld:
[meteor_slideshow slideshow="slideshow_homepage"]