1. Internet explorer

2. Mozilla Firefox

3. Google Chrome

Omschrijving

Wanneer u een website bij Webstijl laat maken dan gaat uw website door een aantal processen. Het laatste proces is het online zetten van uw website op uw domeinnaam. Wanneer u hiervoor een akkoord heeft gestuurd naar Webstijl en u krijgt een reactie terug dat uw website online is geplaatst dan wilt u dat uiteraard gaan bewonderen.

Vaak gaan mensen naar hun domeinnaam en krijgen niet hun website te zien na publicatie. Dit komt door het zogenoemde ‘cache’ van uw computer. Om zelf uw website te kunnen zien moet u uw cache legen. Volg de onderstaande stappen om dit te doen.

Internet explorer

1. Open internet explorer

2. Druk op CTRL + Shift + del, er opent nu een nieuw scherm met een aantal vinkjes

3. U hoeft alleen het tweede vinkje geselecteerd te hebben (“Tijdelijke internetbestanden en websitebestanden”)

4. Druk op verwijderen

5. Wanneer u nu opnieuw naar uw website gaat dan u uw website te zien

Mozilla Firefox

1. Open Mozilla firefox

2. Klik linksboven op de knop ‘firefox’ en vervolgens op opties

3. Ga naar de tab ‘Geavanceerd’ en vervolgens naar de tab ‘netwerk’

4. Klik op de knop ‘Nu wissen’ onder ‘Gebufferde webinhoud’

5. Klik op ‘Ok’

6. Wanner u naar uw website gaan dan zal u die zien

Google Chrome

1. Open Google Chrome

2. Druk op CTRL+Shift+del

3. Selecteer bij ‘De volgende items verwijderen van:’het eerste gebruik

4. Zorg ervoor dat minimaal het vinkje ‘Het cachegeheugen leegmaken ’ wissen is aangevinkt.

5. Klik op ‘Browsergegevens wissen’

6. Wanneer u opnieuw naar uw website gaat dan zal u die zien