1. Afbeelding toevoegen

Hieronder staat beschreven hoe u een afbeelding kunt toevoegen op een pagina.

Afbeelding toevoegen

1. Log in via het webadres

http://www.uwdomein.nl/wp-admin

2. Klik in het Dashboard “Pagina Bewerken”.

3. Selecteer de pagina waar de afbeelding in moet komen te staan.

4. Klik op het icoon “Media toevoegen”.

5. “Bestanden kiezen” en selecteer de afbeelding die u wilt invoegen.

6. Als de afbeelding al een keer toegevoegd is kunt u gaan naar het tabblad “Media | Bibliotheek”.

7. Om de afbeelding in het bericht in te voegen kunt u “In pagina invoegen ” klikken.

8. De afbeelding staat nu in het artikel.