1. Pagina koppelen aan het menu
  2. Menu volgorde veranderen
  3. Pagina weghalen van menu

Pagina koppelen aan het menu

Hieronder staat beschreven hoe u het menu kunt beheren van uw website.

1. Log in via het webadres http://www.uwdomein.nl/wp-admin

2. Klik in het Dashboard “Menu bewerken”.

3. Selecteer de pagina die in het menu moet komen.

4. Klik vervolgens “Aan menu toevoegen”.

5. Om de wijzigingen door te voeren klikt u op “Menu opslaan”.

Menu volgorde veranderen

U kunt de volgorde veranderen door de menu item te verslepen.

1. Pak de pagina die u wilt verplaatsen en sleep deze naar de door u gewenste positie. U ziet een kader met gestipte lijn. Als u de pagina dan loslaat dan komt hij op die plek te staan.

2. Om de wijzigingen door te voeren klikt u op “Menu opslaan”.

Pagina weghalen van menu

1. Klik op de pijl achter het “Page” (zie afbeelding).

2. Vervolgens klikt u op “Weghalen”.

Bij het weghalen van een pagina wordt de pagina alleen weggehaald uit het menu. De pagina wordt dus niet definitief verwijderd.

3. Om de wijzigingen door te voeren klikt u op “Menu opslaan”.