1. Link in afbeelding toevoegen/verwijderen

Link in afbeelding toevoegen/verwijderen

Hieronder staat beschreven hoe u een link in de tekst kunt toevoegen.

1. Log in via het webadres http://www.stijlbox.nl

2. Klik bovenin op het tabblad 'Website'.

3. Aan de linkerkant klikt u op de pagina waar u de link wilt plaatsen.

4. Zoek of plaats de afbeelding waar de link in moet komen.

5. Selecteer de afbeelding.

Op de onderstaande afbeelding ziet u in het oranje omcirkelt welke knop er geklikt moet worden.

Vervolgens komt u in een veld waar u de link kunt toevoegen.

Onderstaande afbeelding laat zien hoe u een link kan verwijderen.