1. Voeg een link in de tekst toe

Voeg een link in de tekst toe

Hieronder staat beschreven hoe u een link kan toevoegen in de tekst.

1. Log in via het webadres http://www.uwdomein.nl/wp-admin

2. Klik in het Dashboard “Pagina Bewerken”.

3. Selecteer de pagina waar de link in de tekst moet komen te staan.

4. Selecteer de tekst/woord dat een link moet krijgen.

5. Klik op het icoon “Link toevoegen/bewerken”(1).

1. Kies een pagina of vul zelf een URL in. Bij een tekst/woord die al een URL heeft kan het hier ook gewijzigd worden.

2. Klik op "Link toevoegen"

Een link verwijderen kunt u doen door na het selecteren van de betreffende tekst/woord op het icoon "Ontkoppelen"(2) te klikken.