1. Hoe maak ik een galerij aan?

Hoe maak ik een galerij aan

Hieronder staat beschreven hoe u een afbeelding galerij kunt toevoegen op een pagina.
U kunt een galerij toevoegen als er minimaal 2 afbeeldingen bij de pagina bibliotheek zijn toegevoegd.

1. Log in via het webadres

http://www.uwdomein.nl/wp-admin

2. Klik in het Dashboard op de desbetreffende pagina waar u een galerij geplaatst wilt hebben.

3. Klik op het icoon “Media toevoegen”.

4. Klik het tabblad “Galerij aanmaken”.

5. Vervolgens klikt u de afbeeldingen aan die u in uw galerij wilt hebben. Vervolgens klikt u op “Een nieuwe galerij aanmaken”.

6. Aan de rechterkant kunt u instellen in hoeveel kolommen de galerij moet worden weergeven.

7. Met link naar kunt u de afbeeldingen laten linken. Wanneer u "Mediabestand" selecteert zullen de afbeeldingen linken naar een grotere versie van zichzelf.

8. Klik op "Galerij invoegen"

9. Gefeliciteerd u heeft een galerij aangemaakt!