1. Link toevoegen aan afbeelding

Link toevoegen aan afbeelding

Hieronder staat beschreven hoe u een link kan toevoegen aan een afbeelding.

1. Log in via het webadres

http://www.uwdomein.nl/wp-admin

2. Klik in het Dashboard “Pagina Bewerken”.

3. Selecteer de pagina waar de afbeelding staat die een link moet krijgen.

4. Selecteer de betreffende afbeelding.

5. Klik op het icoon “Link toevoegen/bewerken”(1).

6. Kies een pagina of vul zelf een URL in. Bij een afbeelding die al een URL heeft kan het hier ook gewijzigd worden.

7. Klik op "Link toevoegen"

Een link verwijderen kunt u doen door na het selecteren van de betreffende afbeelding op het icoon "Ontkoppelen"(2) te klikken.