1. Formulierveld maken/verwijderen

Formulierveld maken/verwijderen

Hieronder staat beschreven hoe u een veld van een formulier op uw website kunt aanmaken/verwijderen.

1. Log in via het webadres

http://www.stijlbox.nl

2. Klik bovenin op het tabblad 'Website'.

3. Aan de linkerkant klikt u op de pagina naam van het formulier in de boomstructuur.

4. Om een veld in het formulier aan te maken klikt u op het groene plusje achter de formulier naam, nadat de titel is ingevuld kunt u alle instellingen naar eigen voorkeur aanpassen.

Om de titel van een formulier of een veld te wijzigen klikt u op het pennetje naast het groene plusje.

Om een formulier/veld te verwijderen klikt u op het rode kruisje achter het betreffende object.