1. Een formulier aanmaken

Een formulier aanmaken

Hieronder staat beschreven hoe u een formulier kunt toevoegen.

1. Log in via het webadres

http://www.stijlbox.nl

2. Klik bovenin op het tabblad 'Website'.

3. Aan de linkerkant klikt u op de website naam in de boomstructuur.

4. Klik op de knop 'Voeg pagina toe'.

5. Voer de naam in van de pagina, en kies bij het type pagina voor 'formulier'.

Vervolgens ziet u dit:

Om een formulier aan te maken klikt u op het groene plusje.

Vervolgens geeft u het formulier een Titel.

Het e-mailadres dat ingevuld dient te worden, is het adres waar de ingevulde formulieren naar toe gestuurd worden.

Vervolgens zie de situatie er zo uit:

Klik op het groene plusje achter het formulier om een veld aan te maken in het formulier.

Vervolgens wordt er om een titel gevraagd, als deze ingevoerd is kunt u alle instellingen die volgen naar eigen voorkeur instellen.