1. Voeg nieuwspagina toe

2. Publiceer nieuwsbericht

3. Voeg nieuwsbericht toe

Voeg nieuwspagina toe

Hieronder staat beschreven hoe u een nieuwspagina kunt toevoegen.

1. Log in via het webadres

http://www.stijlbox.nl

2. Klik bovenin op het tabblad 'Website'.

3. Aan de linkerkant klikt u op de website naam in de boomstructuur.

4. Druk op de knop 'Voeg pagina toe'.

5. Voer de naam in van de pagina, en zet de pagina type op 'Nieuws'.

Een pagina wordt standaard op 'Verberg van menu' gezet. Dit houdt in dat u de pagina kunt bewerken terwijl uw bezoekers de pagina niet kunnen zien in uw menubalk. U kunt dit als volgt wijzigen.

Publiceer nieuwsbericht

1. Klik op de betreffende pagina in de boomstructuur.

2. Ga naar het tabblad 'Instellingen'.

3. Kies onder Zichtbaarheid voor 'Zichtbaar' om de pagina te weergeven op uw website.

Voeg nieuwsbericht toe

Ga naar de nieuwspagina om nieuwsberichten toe te voegen.

1. Druk op 'Nieuwsitem toevoegen' om een nieuw bericht toe te voegen.

2. Vul de velden naar eigen voorkeur in.

3. Druk op 'Opslaan'.

Het nieuwsbericht wordt nu, afhankelijk van de ingestelde datum, weergeven op de website.

Door het 'Aantal te tonen berichten' aan te passen, veranderd het aantal berichten dat wordt weergeven op de website.