1. Dik, cursief en onderstreept

2. Kleur aanpassen

3. Tekst grootte aanpassen

4. Tekst uitlijnen

5. Koppen toevoegen

Dik, cursief en onderstreept

Hieronder staat beschreven hoe u de tekst op uw website kunt opmaken.

1. Log in via het webadres http://www.stijlbox.nl

2. Klik bovenin op het tabblad 'Website'

3. Aan de linkerkant klikt u op de pagina waar je de tekst wilt opmaken.

Dit kan gedaan worden met de volgende knoppen:

Kleur aanpassen

De tekst kleur kan aangepast worden door de gewenste tekst te selecteren en zoals onderstaand een kleur te kiezen:

Tekst een achtergrond kleur geven gaat als volgt:

Tekst grootte aanpassen

Op onderstaand plaatje word laten zien hoe de tekstgrootte aangepast kan worden:

Tekst uitlijnen

Onderstand plaatje laat zien hoe tekst uitgelijnd kan worden:

Koppen toevoegen

Selecteer de tekst dat een kop moet worden, klik vervolgens op de volgende button om het formaat te bepalen: