1. Voeg afbeelding toe

2. Pagina weergeven

Voeg afbeelding toe

Hieronder staat beschreven hoe u een afbeelding kunt toevoegen.

1. Log in via het webadres

http://www.stijlbox.nl

2. Klik bovenin op het tabblad 'Bestanden'.

3. Aan de linkerkant klikt u op de website naam in de boomstructuur.

4. Druk op de knop 'Upload een document naar deze categorie'.

5. Met de knop 'Bladeren' kunt u een bestand van de computer selecteren.

6. Druk op 'nog een document' om meerdere documenten toe te voegen.

7. Als u alle documenten heeft toegevoegd, klikt u op 'Verzenden'.

Pagina weergeven

Vervolgens klikt u op het tabblad 'Website'. Als u dan naar de pagina gaat waar de afbeelding moet worden weergeven kunt u de volgende stappen doorlopen:

1. Klik in de 'attributen balk' op het 'boompje'.

2. Ga naar de map waar de afbeeldingen geplaatst zijn en klik op de afbeelding.

3. Nu komt u in een veld waar een aantal dingen aan de afbeelding aangepast kunnen worden.

4. De afbeelding kan een titel krijgen en de afmetingen kunnen worden veranderd.

5. Klik op het tabblad 'geavanceerd' om de afstanden naar links, recht, onder en boven toe te voegen. LET OP: Dit moet in pixels gebeuren, bijvoorbeeld : 20px.

6. In dit zelfde menu kun je de afbeelding ook een rand dikte meegeven, dit dient ook in Pixels te gebeuren

Zodra de afbeelding naar wens is klikt u op 'invoegen'. De afbeelding is nu ingevoegd!

Vergeet niet de pagina op te slaan zodra u klaar bent met het invoegen van de afbeelding!