HELPCENTER

In dit artikel:

  1. Voeg pagina toe

  2. Publiceer pagina

 
 

Voeg pagina toe

Hieronder staat beschreven hoe u een pagina kunt toevoegen.

  1. Log in via het webadres

    http://www.stijlbox.nl 

  2. Klik bovenin op het tabblad 'Website'.

  3. Aan de linkerkant klikt u op de website naam in de boomstructuur.

  4. Druk op de knop 'Voeg pagina toe'.

  5. Voer de naam in van de pagina, en kies het gewenste type van de pagina.

 

Publiceer pagina

Een pagina wordt standaard op 'Verberg van menu' gezet. Dit houdt in dat u de pagina kunt bewerken terwijl uw bezoekers de pagina niet kunnen zien in uw menubalk. U kunt dit als volgt wijzigen.

  1. Klik op de betreffende pagina in de boomstructuur.

  2. Ga naar het tabblad 'Instellingen'.

  3. Kies onder Zichtbaarheid voor 'Zichtbaar' om de pagina te weergeven op uw website.