1. Voeg pagina toe

2. Publiceer pagina

3. Voeg foto toe

Voeg pagina toe

Hieronder staat beschreven hoe u een pagina kunt toevoegen.

1. Log in via het webadres

2. Klik bovenin op het tabblad 'Website'.

3. Aan de linkerkant klikt u op de website naam in de boomstructuur.

4. Klik op de knop 'Voeg pagina toe'.

5. Voer de naam in van de pagina, en zet de pagina type op 'fotoalbum'.

Een pagina wordt standaard op 'Verberg van menu' gezet. Dit houdt in dat u de pagina kunt bewerken terwijl uw bezoekers de pagina niet kunnen zien in uw menubalk.

Publiceer pagina

U kunt op de volgende manier de pagina zichtbaar maken.

1. Klik op de betreffende pagina in de boomstructuur.

2. Ga naar het tabblad 'Instellingen'.

3. Kies onder Zichtbaarheid voor 'Zichtbaar' om de pagina te weergeven op uw website.

Als u de foto album pagina heeft aangemaakt ziet u dit:

Om tekst boven het fotoalbum toe te voegen kunt u de optie aanvinken 'Tekst toevoegen boven fotoalbum'.

Om tekst onder het fotoalbum toe te voegen kunt u de optie aanvinken 'Tekst toevoegen onder fotoalbum'.

Voeg foto toe

Om een foto toe te voegen klikt u op 'foto toevoegen'.

Vervolgens krijgt u de kans om te bladeren (een foto toevoegen).

Ook kunt u hier de foto een naam geven.

Met de groene pijltjes achter de toegevoegde foto's kunt u de volgorde van het album wijzigen.

Door te klikken op het rode kruisje verwijderd u een foto uit de fotoalbum.