1. Voeg eigenschappen toe

Met product eigenschappen kunt u uw producten uitbreiden met extra details. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lengte, breedte, hoogte, maat, kleur en dergelijke. De eigenschappen zijn in uw webshop bij alle producten te gebruiken.

Met de onderstaande stappen kunt u een nieuwe eigenschap toevoegen in uw webshop.

Voeg eigenschappen toe

1. Klik aan de linkerkant van de pagina onder "Uw webwinkel" op "Product eigenschappen"

2. Aan de linkerkant van de pagina verschijnt de optie om nieuwe Product eigenschappen

toe te voegen.

Hieronder wordt uitgelegd waar de velden voor staan en wat u kunt invullen.

1. Naam

Dit is de naam dat getoond wordt bij de product onder "Additionele informatie"

2. Afkorting

Een unieke referentie voor de eigenschap, dit kan gebruikt worden bij het zoeken naar product(en) in uw webshop.

3. Type

Selecteer een type om aan te duiden wat voor eigenschap het is. Selectie zal een keuzelijst weergeven en tekst een handmatige invoerveld

4. Eigenschap toevoegen

Door op deze knop te drukken, slaat u de product eigenschap op.

Aan de rechterkant van de pagina ziet u de bestaande product categorieën. Hier kunt u de product categorieën bewerken, verwijderen of bekijken welke producten in de betreffende categorie staan.